Söderströms julbrev 2016


Då var det dags igen att lägga ytterligare ett år till minnena. För några veckor sedan firade vi 20 års jubileum av första advents glögg (med skinkmacka). Mycket trevligt att få träffa alla vänner (många har varit med de flesta av de 20 åren). Vi har gått från inga barn, till många barn då glöggfirandet var en enda stor lekstuga, nu är många av barnen på gränsen till att bli vuxna – tänk vad tiden går och vi är fortfarande lika unga…
Fjällstugan har fortsatt vara det ställe där vi vuxna får lugn och ro (tyvärr är inte stugan lika uppskattad av ungdomarna i familjen). Många långhelger har vi spenderat där under året, vi har vandrat, åkt skidor och många after- work/ski/vandring med Jäger på altanen har det blivit. Gunilla, Hanna, Elin och Ida provade också på att paddla kanot i fjällen, mysigt.
Den enda i familjen som kom till ett varmt land detta år var Elin som var i Assisi i Italien på konfirmationsläger. Även om sommarvädret var bättre den gångna sommaren så längtar familjen efter riktigt skön värme – det får bli en längre semesterresa till varmare breddgrader 2017.
Äntligen fick Hanna åka på den mest omtalade cupen, Åhus beachhandbolls cup. Det blev en solig vecka på stranden med en massa beachhandboll för både Hanna och Elin.
Hanna lyckades vinna i 99-klassens B-slutspel, lycka! Ida uppskattade mest poolen i stugan.
Ida var Lucia på skolan för någon dag sedan, stor lycka och mycket pirr i magen för Ida. Mamma och pappa var omåttligt stolta.
Familjen har även fått tillökning med Bob och Subban. Bob fördriver mesta delen av sin tid i trädgården där han ser till att gräset håller sig i schack. Subban ersatte SAAB-vraket (det finns olika uppfattningar i familjen om detta) under hösten och har redan bevisat sin storhet både i baksätet där nu alla barnen får plats med benen och i vinterbackarna där fyrhjulsdriften gör att vi nu kommer upp!

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
Gunilla, Peter, Hanna, Elin och Ida

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.