Söderströms julbrev 2013

Julkort 2013Vad kommer familjen Söderströms ihåg mest från 2013?

Alla valde vi olika höjdpunkter under året, som tur är så var alla olika så ni behöver inte läsa om samma händelse flera gånger…

Ida: Är mycket nöjd över att hon har fått börja spela fotboll både i Gusk och Sirius. Ida tycker mest om lekarna under träningarna och om att vara målvakt under matcherna. Under några veckor tränade hon två gånger i veckan, vad ska detta bliva…

Elin: Vi lämnade Ida hemma (med mormor) och åkte till Paris under en helg i september. Vi gick upp i Eiffeltornet och såg det glittra, satt ett lås med texten Söderström på Kärleksbron, såg Mona Lisa i Louvren mm. Vi åt sena middagar på restauranger utomhus, alla testade sniglar utom Hanna…

Hanna: På midsommardagen var vi på Morbror och Camillas bröllop i Älvkarleby. På vigseln var brudparet väldigt vackra och jag och Elin sjöng ”Du är allt”. Under middagen hölls många vackra, roliga och intressanta tal. Ett av talen gjorde jag och Elin, lite pinsamma bilder på brudparet och vi fick alla att skratta. Det är ett minne som jag inte kommer att glömma.

Peter: Femte tjejen i familjen, Johanna, måste jag naturligtvis se som årets höjdpunkt. Johanna är så vacker och grann. Formerna är fina och hon seglar så bra. Det blev till och med en övernattning på Gullholmen för 4 av 5 i familjen; trångt men det gick!

Gunilla: Under sommaren var vi två veckor i Italien en vecka i alperna och en vecka på badsemester för att glädja våra döttrar… I alperna var vi upp på Matterhorn och åt lunch i shorts på uteterassen med skidåkarna som satt i skidkläder. Vi kände tydligt att vi nästa gång vill också var dem i skidkläder!

Det har dessutom hänt något stort under året…
Vi har fått två stora tjejer som bidrar till att minska stressen i familjen. De hämtar Ida, lagar mat, nattar och hjälper till med mycket annat. Detta gör att livet har blivit lite enklare för oss vuxna!

Hanna fortsätter med handbollen och Elin med sin dans. Båda går helhjärtat in för sina aktiviteter. Ida vill bara spela på ”plattan”. Gunilla hoppas snart bli klar med sin rektorsutbildning och Peter kämpar på med styrelsearbetet i handbollsklubben.

Vi hoppas att Ni alla får en välförtjänt mysig jul med god mat och trevligt sällskap, det kommer vi att få!

Jul 2013 – Söderströms är redo!

 

Det här inlägget postades i Julbrev och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.